Mbrojtja nga xhinët dhe shejtani – Ilaçi i Zotit për mbrojtjen nga sëmundjet e sihrit

CHF24.90

S’ka stok

Në këtë libër sqarohen keto pyeje:

Titulli: Mbrojtja nga xhinët dhe shejtani – Ilaçi i Zotit për mbrojtjen nga sëmundjet e sihrit
Titulli i origjinalit: El-‘Illaxhu bi-l-Kur’anin min emrad-l
Autor: Rida Esh-Sherkavi
Përktheu: Zekerija B. Abdullahu
Për botuesin: Zekerija Abdullahu
Kryeredaktor: Mr. Iljaz Mustafa
Redaktor biblioteke: Islam Osmani
Redaktor gjuhësor: Islam Osmani
Dizajni grafik: Venera Alishiqi
Biblioteka: Bota sekrete
Shtypi: Lenagrafik – Prishtinë
Botues: OJQ Drita e jetës – Gjilan

Në këtë libër sqarohen keto pyeje:

– Kush janë xhinët dhe shejtanët?
– Sihri dhe llojet e sihrit ?
– Shërimi i sihrit, ograisjes, zilisë, paralizës, dhe paaftësisë seksuale.
– Metodat shëruese të Pejgamberit.
– Ajetet dhe duatë për mbrojtje.
– Dhe shumë tema tjera….

Kategoritë

Mbrojtja nga xhinët dhe shejtani – Ilaçi i Zotit për mbrojtjen nga sëmundjet e sihrit

CHF24.90