Mburoja e muslimanit nga xhinët dhe shejtanët

CHF11.90

S’ka stok

Mburoja e muslimanit është ndër librat më të njohur në mesin e muslimanëve. Në të janë përfshirë dhikri dhe lutjet që e ruajnë muslimanin nga shejtanët dhe xhinët dhe e forcojnë lidhjen e tij me All-llahun. Në të gjenden shumica e lutjeve që i nevojiten muslimanit gjatë ditës dhe natës.

Titulli: Mburoja e muslimanit nga xhinët dhe shejtanët
Titulli i origjinalit: Protect yourself from Jinn and Shaytan
Autor: Vahid Abduselam Bali
Përktheu: Driton Maxhuni
Redaktore fetare: Valbone Bytyqi
Redaktor gjuhësor: MA Abdurrahim Maxhuni
Kopertina: Dorlir Kraja
Botues: Sh. B. Fjala e bukur

Mburoja e muslimanit është ndër librat më të njohur në mesin e muslimanëve. Në të janë përfshirë dhikri dhe lutjet që e ruajnë muslimanin nga shejtanët dhe xhinët dhe e forcojnë lidhjen e tij me All-llahun. Në të gjenden shumica e lutjeve që i nevojiten muslimanit gjatë ditës dhe natës.

Kategoritë

Mburoja e muslimanit nga xhinët dhe shejtanët

CHF11.90