Më në fund të lirë

CHF11.90

2 stok

Shkrimtari dhe historiani i njohur, Uran Butka, provon edhe në tregime të lërë gjurmë tek lexuesit. Ai boton librin e tij me tregime “Më në fund të lirë…” Për Uran Butkën ky është botimi i 19-të në karrierën e tij ku ka provuar në gjini të ndryshme letrare, por i cituar në shkrimet e tij në shumë analiza për historinë. Autori thotë se pavarësisht elementëve artistik, më në fund të lirë….është edhe një përvojë personale. Duke nisur që nga internimet e diktaturës e për të mbërritur deri sot në 24 vite demokraci.

Titulli: Më në fund të lirë
Autor: Uran Butkës
Struktura grafike e librit dhe ballina u realizua nga msv design
Botues: Shtëpia e librit OMBRA GVG

Shkrimtari dhe historiani i njohur, Uran Butka, provon edhe në tregime të lërë gjurmë tek lexuesit. Ai boton librin e tij me tregime “Më në fund të lirë…” Për Uran Butkën ky është botimi i 19-të në karrierën e tij ku ka provuar në gjini të ndryshme letrare, por i cituar në shkrimet e tij në shumë analiza për historinë. Autori thotë se pavarësisht elementëve artistik, më në fund të lirë….është edhe një përvojë personale. Duke nisur që nga internimet e diktaturës e për të mbërritur deri sot në 24 vite demokraci.

Por si po e përjeton Uran Butka lirinë e tij? Autori thotë se letërsia nuk është në shkëlqimin e saj, që ka problem dhe do një reformë. Por pavarësisht këtij realiteti të trishtë, Butka është ende i frymëzuar si shkrimtar, studiues e historian për të shkruar e për botimet e rradhës. “Më në fund të lirë”, që nga kjo e shtunë është në gjitha libraritë.

Kategoritë

Më në fund të lirë