Më në fund zbulova lumturinë

CHF9.90

6 stok

Llogarite çdo ditë sikur të jetë një jetë e re, mbushe me mirësi, dhikër, lutje e falënderime për Allahun. Çdo gjendje jepi të duhurën: begatisë jepi falënderimin, mëkatit pendimin, fatkeqësisë durimin, hutimit zgjimin.

Category:

Titulli: Më në fund zbulova lumturinë
Autor: Aid El-Karni
Përktheu nga Arabishtja: Agron Islami
Redaktor: Hasan Baftijari
Lektor: Arjan Koçi
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan Ism
Kopertina: Jusuf Saliu
Botues: Furkan Ism
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Formati: A5
Faqe: 194

Llogarite çdo ditë sikur të jetë një jetë e re, mbushe me mirësi, dhikër, lutje e falënderime për Allahun. Çdo gjendje jepi të duhurën: begatisë jepi falënderimin, mëkatit pendimin, fatkeqësisë durimin, hutimit zgjimin.

Nëse dëshiron të përjetosh ndjenjën e lumturisë, zgjatja dorën të tjerëve të jenë të lumturë, ndihmoji jetimët, grate e veja të vetmuara, të gjorët, të ngratët sepse mbjelljen e kësaj fare njerëzore do ta korrësh me lumturi, gëzime, dritë dhe Xhenet.

Kategoritë

Më në fund zbulova lumturinë