Më pak stres, si ti jepni fund tmerrit dhe ta jetoni jetën plotësisht

CHF16.90

1 stok

Kur ju thonë “më shtruar” apo “mos u shqetësoni”, a ju vjen t’ua ktheni “qepeni gojën”? Sepse, po të ishte aq e lehtë, do ta bënit vetë, kështu? Nuk jeni vetëm, për më tepër, ka edhe një mënyrë për ta hequr qafe stresin. I pajisur me udhëzime, sugjerime dhe citate, ky libër do t’ju japë forcën për të mposhtur në qoftë se-të dhe të jetoni pak më shumë çdo ditë.

Category:

Titulli: Më pak stres, si ti jepni fund tmerrit dhe ta jetoni jetën plotësisht
Titulli i origjinalit: Stress Less
Autore: Jasmin Kirkbride
Përkthyse: David Hudhri
Faqe: 160
Botues : Sh. B. Minerva

Kur ju thonë “më shtruar” apo “mos u shqetësoni”, a ju vjen t’ua ktheni “qepeni gojën”? Sepse, po të ishte aq e lehtë, do ta bënit vetë, kështu? Nuk jeni vetëm, për më tepër, ka edhe një mënyrë për ta hequr qafe stresin. I pajisur me udhëzime, sugjerime dhe citate, ky libër do t’ju japë forcën për të mposhtur në qoftë se-të dhe të jetoni pak më shumë çdo ditë.

Kategoritë

Më pak stres, si ti jepni fund tmerrit dhe ta jetoni jetën plotësisht