POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Melisa (Melissa Officinalis)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Ndihmon te depresioni dhe stresi, pakëson dhimbjet e kokës, dhuron gjumë të rehatshëm, zvogëlon temperaturën e lartë, shton kreativitetin dhe përqendrimin.

Categories: ,

Ndihmon te depresioni dhe stresi, pakëson dhimbjet e kokës, dhuron gjumë të rehatshëm, zvogëlon temperaturën e lartë, shton kreativitetin dhe përqendrimin.

Kategoritë

Melisa (Melissa Officinalis)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)