Mendimi dhe suksesi

CHF14.90

9 stok

Lexuese dhe lexues të dashur, A keni dëshirë të keni jetë të shëndetshme? Të jeni të sukseshëm? Të jeni të lumtur? A keni dëshirë t’i pushtoni majet më të larta të arritjeve njerëzore? A keni dëshirë të bëni veten tuaj, familjen dhe kombin – të famshëm dhe me prestigj të lartë? A keni dëshirë që njerëzimi të habitet me talentin tuaj? Nëse thoni PO, atëherë këtu fillon udhëtimi, e ky udhëtim është aq i thjeshtë, aq i lehtë, si në lojën e dëshiruar.

Titulli: Mendimi dhe suksesi
Autor: Daut Demaku
Redaktor gjuhësor: Sulejman Dërmaku
Kopertina: Faton Bajgora
Botues: Shtëpia botuese Botime Artini

Lexuese dhe lexues të dashur, A keni dëshirë të keni jetë të shëndetshme? Të jeni të sukseshëm? Të jeni të lumtur? A keni dëshirë t’i pushtoni majet më të larta të arritjeve njerëzore? A keni dëshirë të bëni veten tuaj, familjen dhe kombin – të famshëm dhe me prestigj të lartë?
A keni dëshirë që njerëzimi të habitet me talentin tuaj? Nëse thoni PO, atëherë këtu fillon udhëtimi, e ky udhëtim është aq i thjeshtë, aq i lehtë, si në lojën e dëshiruar.

Me siguri keni pyetur shumë herë, ku është sekreti që vetëm pak njerëz e gjejnë, e jetojnë,e marrin? A thua vallë Albert Einstein, Edison, Shakespeare, Nëna Terezë, Mandela, Pele, Oprah Winfrey, Stiev Jobs, Bill Gates, Rita Ora, Bebe Rexha, Dua Lipa, Nora Istrefi, e shumë e shumë të tjerë, pse lanë dhe po lënë vulë mbi njerëzimin? Ju do të thoni : Po, sepse ata e ditën një sekret! PO, edhe unë themë që ata e ditën një sekret…!Le të shkojmë pak më tej, vetë fjala “secret” do të thotë fshehtësi…! E ku është sekreti, ku është e fshehura? SEKRETI – FSHEHTËSIA ËSHTË GRUMBULLIMI I EN ERGJISË VETËM NË NJË VEND. E ju do të më pyesni prap, qysh dhe si bëhet grumbullimi i energjisë në një vend?

Ky grumbullim i energjisë bëhet në dy mënyra nga brenda dhe nga jashtë, përmes përdorimit të asaj që ti din dhe përms dijes që merrë nga jashtë, siç bëri Driton Kuka me Majlinda Kelmendin. Një mësues i mirë mund ta shëndrroj një nxënës në margaritar. Një nxënës i mire mund të bëhet lokomotiva shtytëse e jetës pozitive për nxënës të tjerë, siç po bënë nxënës ja ime më e mira me nxënësit e saj (QS). Të gjithë këta njerëz që përmendëm më lartë emrin e tyre, që vendosën një vulë në historinë e suksesit.

Kategoritë

Mendimi dhe suksesi