POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Merre nën kontroll jetën tënde

CHF7.90

11 stok

Rruga jote drejt organizimit të kohës, përcaktimit të objektivave të tua, dhe të shijuarit e ndryshimit pozitiv.

Shtëpia Botuese: Nun
Autori: Ibrahim el – Fekij
Numri i Fletëve: 182

Pjesë nga libri:
Mire se vjen lexues i dashur… Ne nje moment te caktuar, ndjen se jeta jote po ecen jo ne drejtimin qe ti e deshiron… Shikon vitet e kaluara te jetes tende, dhe nuk ndjen se ke arritur te besh ne te gjithe cfare e kishe ambicie ta beje… Hedh syte nga e ardhmja qe po vjen, dhe lutesh qe Zoti te te jape aftesine, energjine dhe forcen te besh gjithe qe s’ke mundur te besh den tani, dhe te besh shume e me shume arritje. Ky liber eshte shkruar per tiu pershtatur gjendjes ne te cilen gjendesh ti. Ky liber i drejtohet qenies dhe ndjesive te tua… perkedhel ndjenjat dhe deshirat e tua.

Kategoritë

Merre nën kontroll jetën tënde