Mesazhe nga Zemra

CHF16.00

3 stok

Në këtë libër modest janë një pjesë e hytbeve të mbajtura nga unë që nga viti 2002 e më pas, shumica e tyre në xhaminë e Medresesë së ‘Tiranës. Botimin e tyre e pashë të arsyeshëm ne radhë të parë si detyrim ndaj atyre dijetarëve dhe hoxhallarëve të shumtë prej të cilëve edhe unë kam përfituar teksa përgatisja hytbet e çdo jave. Së dyti, me shpresën që ky kontribut edhe pse modest, mund të jetë nje ndihmë per kolegët e mi Iigjerues, që edhe ata për çdo javë kërkojnë dhe hulumtojnë materiale të ndryshme, me qëllim që dita e xhuma të jetë një ditë ndryshe dhe një furnizim i mirëfilltë shpirtëror për të gjithë besimtarët.

Category:

Titulli: Mesazhe nga Zemra
Autori: Ferid Piku
Recensent: Hasan Baftijari
Redaktor: Egli Kurti, Abedin Musallari
Redaktor gjuhësor: Rrezarta Alla
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan Ism
Botues: Sh.B. Furkan Ism
Shtypi: Furkan Print – Shkup

Në këtë libër modest janë një pjesë e hytbeve të mbajtura nga unë që nga viti 2002 e më pas, shumica e tyre në xhaminë e Medresesë së ‘Tiranës. Botimin e tyre e pashë të arsyeshëm ne radhë të parë si detyrim ndaj atyre dijetarëve dhe hoxhallarëve të shumtë prej të cilëve edhe unë kam përfituar teksa përgatisja hytbet e çdo jave. Së dyti, me shpresën që ky kontribut edhe pse modest, mund të jetë nje ndihmë per kolegët e mi Iigjerues, që edhe ata për çdo javë kërkojnë dhe hulumtojnë materiale të ndryshme, me qëllim që dita e xhuma të jetë një ditë ndryshe dhe një furnizim i mirëfilltë shpirtëror për të gjithë besimtarët.

Besoj se çdokush e kupton vështirësinë që një fjalim “live” si hytbja, që mbahet para një publiku të veçantë si xhemati, në një atmosferë shpirtërore si dita e xhuma, në nje vend të veçantë si xhamia, të kalojë në disa fjali që kue lexohen, sado tërheqëse të jenë me siguri nuk përcjellin asnjë pjesë të asaj atmosfere-

Kategoritë

Mesazhe nga Zemra