Mësime frymëzuese, vëllimi i tretë

CHF8.90

3 stok

Mësime frymëzuese, vëllimi i tretë po ashtu do të përçojë mesazhe tejet të fuqishme nga historitë islame. Libri të cilin nuk do ta mbulojë pluhuri në bibliotekën tënde.

Titulli: Mësime frymëzuese, vëllimi i tretë
Përmblodhi dhe përktheu: Jahja Hondozi
Kopertina dhe radhitja: Dorlir Kraja
Botues: Babil

Mësime frymëzuese, vëllimi i tretë po ashtu do të përçojë mesazhe tejet të fuqishme nga historitë islame. Libri të cilin nuk do ta mbulojë pluhuri në bibliotekën tënde.

Këtu, lexuesi do të gjejë, sikurse në dy përmbledhjet e mëparshme, këshilla, tregime e mësime të shkurtra, përzgjedhjen e të cilave e kemi bërë duke u mbështetur te thënia e njohur e dijetarëve islam: ‘’Kur të këshillosh, atëher fol shkurt, ngase fjalët e shumta e harrojnë njëra-tjetrën.’’

Kategoritë

Mësime frymëzuese, vëllimi i tretë