Mësime nga jeta ime

CHF6.90

2 stok

Ahmed Tutunxhi në këtë vepër flet për rëndësinë dhe rolin e individit në shoqëri, por ai beson dhe është ithtar i asaj se puna kolektive është me e saktë dhe më e vazhdueshme sesa puna individuale.

Titulli: Mësime nga jeta ime
Autori: Ahmed Tutunxhi
Botuesi: LOGOS-A

“MËSIME NGA JETA IME”, nga autori e veprimtari irakian Ahmed Tutunxhi.

Ai në këtë vepër flet për rëndësinë dhe rolin e individit në shoqëri, por ai beson dhe është ithtar i asaj se puna kolektive është me e saktë dhe më e vazhdueshme sesa puna individuale.

Autori i këtij libri pas vetes ka një histori suksesi kudo që shkoi. Si student në Britani, themeloi “Shoqatën e Studentëve Myslimanë të Mbretërisë së Bashkuar dhe të Irlandës Veriore”, dhe më
vonë Shoqatën e Studentëve Myslimanë të Evropës.

Pas kalimit në ShBA, së bashku me disa veprimtarë të tjerë, ai themelon edhe “Institutin Ndërkombëtar të Mendimit Islam me seli në Uashington”. Ky libër buron nga praktika e një njeriu i cili mbulon gjysmë shekulli veprimtari.

Kategoritë

Mësime nga jeta ime