Mëzi – një udhëtim hixhreti

CHF9.90

9 stok

A jeni gati për një udhëtim plot aventurë të mëzit Balok dhe devesë Xhaball? Në këtë libër, xhaxhi Xhaball përshkruan kujtimet e tij të mahnitshme nga Meka për në Medine. Duke udhëtuar së bashku, ai i tregon mëzit të vogël kujtimet e tij të paharruara nga udhëtimi i hixhretit që kishte bërë dikur, bashkë me Pejgamberin e dashur.

Titulli: Mëzi – një udhëtim hixhreti
Përktheu: Urata Agagjyshi
Redaktor: Edison Çeraj
Botuesi: Logos – A
Faqe: 36

A jeni gati për një udhëtim plot aventurë të mëzit Balok dhe devesë Xhaball? Në këtë libër, xhaxhi Xhaball përshkruan kujtimet e tij të mahnitshme nga Meka për në Medine. Duke udhëtuar së bashku, ai i tregon mëzit të vogël kujtimet e tij të paharruara nga udhëtimi i hixhretit që kishte bërë dikur, bashkë me Pejgamberin e dashur.

Logos-A sjell librin për fëmijë “Mëzi – një udhëtim hixhreti” i cili në formë ilustruese paraqet shpërnguljen e Muhammedit a.s. nga Meka për në Medinë.
Konsiderojmë që ky libër ngjall interesim dhe është tërheqës për moshatarët e vegjël.

Kategoritë

Mëzi - një udhëtim hixhreti