Mirësitë e muslimanëve

CHF5.90

9 stok

Në këtë libër do të trajtohen disa tema lidhur me mirësinë e muslimanëve:

-Kuptimi i mirësisë

-Bindja ndaj Allahut të Madhëruar dhe të Dërguarit të Tij

-Vlerësimi i të dërguarve dhe lajmëtarëve

-Urdhërimi për vepra të mira dhe ndalimi nga të këqijat

-Jo kulturës së urrejtjes dhe racizmit

-Nevoja e botës bashkëkohore për vlerat islame

Autor: Abdulaziz el Amar

Shtëpia botuese: Sira

Përktheu: Sadush Tahiri

Redaktor: Shkëlzen Halimi

Kopertina: Bashkim Mehani

Në këtë libër do të trajtohen disa tema lidhur me mirësinë e muslimanëve:

-Kuptimi i mirësisë

-Bindja ndaj Allahut të Madhëruar dhe të Dërguarit të Tij

-Vlerësimi i të dërguarve dhe lajmëtarëve

-Urdhërimi për vepra të mira dhe ndalimi nga të këqijat

-Jo kulturës së urrejtjes dhe racizmit

-Nevoja e botës bashkëkohore për vlerat islame

Kategoritë

Mirësitë e muslimanëve