Misionarët në Kosovë dhe arsyet e konvertimit të muslimanëve tanë

CHF6.00

S’ka stok

Pas gjithë kësaj që po ndodh mund të them se misionarët në Ballkan nuk kanë të ndalur, ata tashmë kanë rregulluar edhe hartat dhe skemat e tyre për të vazhduar aktivitetet e tyre të mëtutjeshme, prandaj mos të harrojmë se armiqtë e Islamit kurdisin dhe planifikojnë komplote të ndryshme kundër muslimanëve.

Titulli: Misionarët në Kosovë dhe arsyet e konvertimit të muslimanëve tanë
Titulli në gjuhën angleze: The Missinary activity in Kosovo and the reasons fort he Conversion of Muslim There
Autorë: Mr. Feim Dragusha
Redaktura gjuhësore: Mimoza Sinani
Shtypi: Graf-ing

Pas gjithë kësaj që po ndodh mund të them se misionarët në Ballkan nuk kanë të ndalur, ata tashmë kanë rregulluar edhe hartat dhe skemat e tyre për të vazhduar aktivitetet e tyre të mëtutjeshme, prandaj mos të harrojmë se armiqtë e Islamit kurdisin dhe planifikojnë komplote të ndryshme kundër muslimanëve. Ajo që neve na duhet tash, është përgatitja jonë që atyre t’u kundërvihemi me të gjitha mundësitë që kemi. Nuk duhet qëndruar duarkryq kur shohim aktivitetet e tyre, por jemi të porositur që të punojmë edhe ne, e kur dihet se shumica prej tyre janë të huaj dhe në vendin tonë korrin suksese, prandaj duhet të punojmë me të rinjtë dhe të rejat tona, pasi që ajo është e ardhmja e Kosovës. Për të arritur sukses në këtë drejtim dhe për t’i dal në ndihmë popullit tonë drejt ruajtjes së besimit të pastër, këshilloj vetën dhe të tjerët që t’i përmbushim pikat në vazhdim …….

Kategoritë

Misionarët në Kosovë dhe arsyet e konvertimit të muslimanëve tanë

CHF6.00