POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Misvak

CHF3.00

5 stok

Misvaku është përdorur në vend të furçës së dhëmbëve për shekuj me radhë.

Category: Tag:

Misvaku është përdorur në vend të furçës së dhëmbëve për shekuj me radhë. Përfitimet nga përdorimi i misvakut e bëjnë atë një nga mënyrat më popullore dhe më të natyrshme për pastrimin e dhëmbëve. Ai jo vetëm që pastron dhëmbët por gjithashtu parandalon ato nga shumë sëmundje. Kjo përmirëson shëndetin e përgjithshëm të dhëmbëve. Misvaku është plot me proteina të mahnitshme dhe është një ndihmë e shkëlqyer për higjienën orale. Punon si antibiotik dhe parandalon dhëmbët nga ndonjë sulm bakterial.

Kategoritë

Misvak