Miu i Fshatit dhe Miu i Qytetit

CHF5.90

3 stok

Përralla klasike “Miu i Fshatit dhe Miu i Qytetit” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Miu i Fshatit dhe Miu i Qytetit
Botues: Efekos

Përralla klasike “Miu i Fshatit dhe Miu i Qytetit” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Miu i Fshatit dhe Miu i Qytetit

Miu i Fshatit dhe Miu i Qytetit