Mjalt nga lule mali Mujeza – Wild flowers honey Mujeza 300 gr.

CHF29.00

S’ka stok

Ky lloj mjalti dallon nga llojet e tjera, pasi bleta që e prodhonte e kishte nxjerrë atë nga nektari i më shumë se një lule. Ajo ka shumë përfitime dhe përmban një përqindje të polenit, e cila i jep një vlerë të lartë ushqyese. Ky mjaltë karakterizohet nga shijen, aromën dhe shijen e saj unike, të cilat lidhen me lulet e nektarit në të cilin bletët kishin ushqyer.

Ky lloj mjalti dallon nga llojet e tjera, pasi bleta që e prodhonte e kishte nxjerrë atë nga nektari i më shumë se një lule. Ajo ka shumë përfitime dhe përmban një përqindje të polenit, e cila i jep një vlerë të lartë ushqyese. Ky mjaltë karakterizohet nga shijen, aromën dhe shijen e saj unike, të cilat lidhen me lulet e nektarit në të cilin bletët kishin ushqyer.

Përfitimet: Mund të përdoret për të ëmbëlsuar ushqime dhe pije. Specialistët rekomandojnë përfshirjen e mjaltit në ushqimet e përditshme. Burimi kryesor i energjisë.

Pesh: 300 g.

Kategoritë

Mjalt nga lule mali Mujeza – Wild flowers honey Mujeza 300 gr.

CHF29.00