Mjalt nga lule mali Mujeza – Wild flowers honey Mujeza

CHF39.00

S’ka stok

Ky lloj mjalti dallon nga llojet e tjera, pasi bleta që e prodhonte e kishte nxjerrë atë nga nektari i më shumë se një lule. Ajo ka shumë përfitime dhe përmban një përqindje të polenit, e cila i jep një vlerë të lartë ushqyese. Ky mjaltë karakterizohet nga shijen, aromën dhe shijen e saj unike, të cilat lidhen me lulet e nektarit në të cilin bletët kishin ushqyer.

Category: Tags: , , , , , ,

Mjalt nga lule mali Mujeza – Wild flowers honey Mujeza

Ky lloj mjalti dallon nga llojet e tjera, pasi bleta që e prodhonte e kishte nxjerrë atë nga nektari i më shumë se një lule. Ajo ka shumë përfitime dhe përmban një përqindje të polenit, e cila i jep një vlerë të lartë ushqyese. Ky mjaltë karakterizohet nga shijen, aromën dhe shijen e saj unike, të cilat lidhen me lulet e nektarit në të cilin bletët kishin ushqyer.

Përfitimet: Mund të përdoret për të ëmbëlsuar ushqime dhe pije. Specialistët rekomandojnë përfshirjen e mjaltit në ushqimet e përditshme. Burimi kryesor i energjisë.

Pesh: 500 g.

Kategoritë

Mjalt nga lule mali Mujeza – Wild flowers honey Mujeza

CHF39.00