Mjaltë e pastërt me qumësht blete

CHF29.90

S’ka stok

Mjalti origjinal në kombinim me qumshtin e bletës historikisht kanë bërë çudira duke u konsideruar nga mjeksia si arma më e fort organike për shendetin e njëriut. Tani këtë produkt e gjeni te brendi Honey D+ sipas tekonologjisë së fundit me cilësi të lart si Royal Honey D+.

Categories: ,

Mjalti origjinal në kombinim me qumshtin e bletës historikisht kanë bërë çudira duke u konsideruar nga mjeksia si arma më e fort organike për shendetin e njëriut. Tani këtë produkt e gjeni te brendi Honey D+ sipas tekonologjisë së fundit me cilësi të lart si Royal Honey D+.

Efektet:

 • Është antioksidant, antibakterial dhe anti inflamator.
 • Përmban të gjitha vitaminat dhe mineralet që ka në përmbajtje organizmi i njëriut.
 • Ka vlera pastruese dhe lufton mikrobet.
 • Ështe i pasur prebiotikë, Karbohidrate dhe oligosakaridet që normalizojn gastritin dhe kuron helikobakterien.
 • I jep impuls efektiv tërë metabolizmit.
 • Forcon kockat dhe nyjet ku përmban kalcium ku prandalon osteporozën.
 • Ndihmon në çlirimin e tryptofanit në tru
  që stimulon gjumin tek ata që vuajn nga pagjumësia dhe stresi.
 • Ulë maksimalirsht nivelin e hormoneve të tiroides.
 • Ndihmon në funksionimin e mëlçisë dhe sëmundjet e saj, hepatite, rigjeneron strukturën e mëlçisë.
 • Ndihmon në formimin e rruazave të kuqe të gjakut, këshillohet në anemi.
 • Sëmundje të zemrës dhe enëve të gjakut
 • Sëmundje kronike të mushkërive.

Përdorimi:
Çdo ditë të konsumohet nga një lugë të vogel nga Royal Honey D+.
Për fëmijë gjysë doze të tretur në ujë.

Kategoritë

Mjaltë e pastërt me qumësht blete

Mjaltë e pastërt me qumësht blete

CHF29.90