Mjaltë Inflex meil D+ – Mjaltë për trajtimin e infeksioneve

CHF39.00

S’ka stok

Mjalta Infex -Meil ka efekte të shëndetshme për infeksione në veshka dhe për infeksione vaginale dhe urinare. Infex-Meil ka përmbajtjen më të lartë të antioksidanteve dhe Vitamines C që ndikon direkt në shëndetin e çdo njëriu.

Mjalta Infex -Meil ka efekte të shëndetshme për infeksione në veshka dhe për infeksione vaginale dhe urinare. Infex-Meil ka përmbajtjen më të lartë të antioksidanteve dhe Vitamines C që ndikon direkt në shëndetin e çdo njëriu.

Ndihmon në ruajtjen e elasticitetit te eneve te gjakut,
Parandalimin e pllakave arteriale,
Forcon imunitetin,
Vepron kunder infeksioneve te ndryshme
Direkt në infeksionet vaginale gjatë ciklit mujorë
Semundjet e veshkave
Përmison aktivitetin e veshkave
Permireson aktivitetin mendor dhe eshte motor i tëre organizmit !
Infex-Meil është faktorë për evitim të plotë të sëmundjeve të veshkave dhe infeksioneve të tyre duke rregulluar problemet urinare.

PËRDORIMI:

Mëngjes dhe mbrëmje konsumohet nga një lugë e mesme nga mjalti Infex Meil për çdo ditë deri në realizimin e qëllimit. Nuk ka indikacione për varshmëri apo efekte anësore. Të përzihet çdo herë para përdorimi.

Sasia 1 kg.

Produktet e ©️HONEY D+ janë:

-Të aprovuara nga organet përgjegjëse për ushqim AUV, të kontrolluara nga laboratorë të specializuar, -Të prodhuara sipas standardit për cilësi ISO 9001,
-Të mbrojtura ligjërisht kundër falsifikimit dhe imitimit me nr kontrollit RKS-004. -Çdo dyshim për falsifikim apo imitim të ®️HONEY D+, lajmrohet te organet përgjegjëse dhe merren masat e duhura ligjore.

Çfarë e bën unike brendin ©️Honey D+ • Dizajn unik në botë:

Paketim unik në botë
Mbrojtëje unike nga rrezet e dritës
Emërtimet unike në botë
Unike sepse është e vetëm Shqiptare.
HONEY D+ Cilësia që flet vetë.

Kategoritë

Mjaltë Inflex meil D+ - Mjaltë për trajtimin e infeksioneve

CHF39.00