Mjaltë me Ginger dhe Farë-zezë BlackGinger D+

CHF39.00

S’ka stok

Mjaltë e kombinuar nga laboratorë të specializuarë me farë të zezë dhe xhenxhefil për të pasurë një shëndet stabil dhe të fuqishëm.
I pasur me vitamina dhe minerale, të cilat mund të jenë aleate të shkëlqyeshme për shëndetin, pasiqë forcon imunitetin.
Efekti kryesor është se ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar të organizmit, që kur reagon shton aftësitë rruazave të bardha të gjakut që të shkatërrojnë bakteriet dhe viruset.
Categories: ,

Mjaltë e kombinuar nga laboratorë të specializuarë me farë të zezë dhe xhenxhefil për të pasurë një shëndet stabil dhe të fuqishëm.
I pasur me vitamina dhe minerale, të cilat mund të jenë aleate të shkëlqyeshme për shëndetin, pasiqë forcon imunitetin.
Efekti kryesor është se ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar të organizmit, që kur reagon shton aftësitë rruazave të bardha të gjakut që të shkatërrojnë bakteriet dhe viruset.

DOBITË:

  • Forcon kockat sistemin imunitar.
  • Antioksidant i fortë.
  • Ulë inflamacionet dhe mbron nga gripi.
  • I jep rezistencë trupit ndaj temperaturave të larta dhe të ulta.
  • I jep energji trupit.
  • Përmban vitaminën A, B, B1,B2, B6 , E, K
  • I pasur dhe me minerale – Selenium, Magnezium dhe Kalcium, bakër dhe fosfor.

Përdorimi:

Në mëngjes dhe mbrëmje konsumohet një lugë e mesme nga mjalti BlackGinger D+.

Nuk ka indikacione për efekte anësore !
Të ruhet në temperaturë ambjenti.

Kategoritë

Mjaltë me Ginger dhe Farë-zezë

Mjaltë me Ginger dhe Farë-zezë BlackGinger D+

CHF39.00