Mjaltë me ginseng për gratë

CHF59.90

S’ka stok

Mjalti ginseng është në krye të llojeve më të rëndësishme të mjaltit, sepse përmban shumë përbërës, secili prej të cilëve përfaqëson një vlerë të madhe ushqyese dhe shëndetësore, përveç përvojës së gjatë të karakterizuar nga mrekullia e shërimit në lidhje me saktësinë e formulimit të tyre. Përzierje efektive që kombinojnë mjaltin e malit Sidr dhe ginseng me përbërës të tjerë që i sjellin kompanisë llojet më të mira.

Çfarë është mjalti ginseng?

Mjalti ginseng është në krye të llojeve më të rëndësishme të mjaltit, sepse përmban shumë përbërës, secili prej të cilëve përfaqëson një vlerë të madhe ushqyese dhe shëndetësore, përveç përvojës së gjatë të karakterizuar nga mrekullia e shërimit në lidhje me saktësinë e formulimit të tyre. Përzierje efektive që kombinojnë mjaltin e malit Sidr dhe ginseng me përbërës të tjerë që i sjellin kompanisë llojet më të mira. Përzierja e mjaltit dhe ginseng në sasi dhe raporte të studiuara shkencërisht për të arritur qëllimin e përdorimit të tij dhe për të arritur përfitimin maksimal të mundshëm nga përfitimet dhe karakteristikat e tij të ndryshme dhe të integruara.

Përfitimet shëndetësore:

  • Fekondimi dhe rritja e forcimit të vezoreve
  • I jep trupit energji dhe vitalitet.
  • Forcon muskujt e zemrës – përmirëson kujtesën.
  • Bima e ginseng nxit sistemin riprodhues si për meshkujt ashtu edhe për femrat.
  • Bima e ginseng ndihmon në rregullimin dhe nxitjen e sekretimit të hormonit jetik, testosteronit që kontrollon dëshirën seksuale si tek
  • meshkujt ashtu edhe tek femrat.
  • Përmirëson disponimin, gjë që rrit efikasitetin dhe vitalitetin e aktivitetit seksual.
  • E dobishme për diabetikët, dhe ata që vuajnë nga infertiliteti dhe mungesa e energjisë.

Mënyra e përdorimit:

Merrni një lugë gjelle mjaltë të tretur në gjysmë gote me ujë të vakët. Kjo ndihmon trupin tuaj të absorbojë të gjitha vetitë e tij të dobishme. Dy herë në ditë, një orë para ngrënies.

Kategoritë

Mjaltë me Xhensen për gratë

Mjaltë me ginseng për gratë

CHF59.90