Mjaltë me ginseng për meshkuj

CHF59.90

S’ka stok

Mjalti ginseng është në krye të llojeve më të rëndësishme të mjaltit, sepse përmban shumë përbërës, secili prej të cilëve përfaqëson një vlerë të madhe ushqyese dhe shëndetësore, përveç përvojës së gjatë të karakterizuar nga mrekullia e shërimit në lidhje me saktësinë e formulimit të tyre. Përzierje efektive që kombinojnë mjaltin e malit Sidr dhe ginseng me përbërës të tjerë që i sjellin kompanisë llojet më të mira. Përzierja e mjaltit dhe ginseng në sasi dhe raporte të studiuara shkencërisht për të arritur qëllimin e përdorimit të tij dhe për të arritur përfitimin maksimal të mundshëm nga përfitimet dhe karakteristikat e tij të ndryshme dhe të integruara.

Çfarë është mjalti ginseng?

Mjalti ginseng është në krye të llojeve më të rëndësishme të mjaltit, sepse përmban shumë përbërës, secili prej të cilëve përfaqëson një vlerë të madhe ushqyese dhe shëndetësore, përveç përvojës së gjatë të karakterizuar nga mrekullia e shërimit në lidhje me saktësinë e formulimit të tyre. përzierje efektive që kombinojnë mjaltin e malit Sidr dhe ginseng me përbërës të tjerë që i sjellin kompanisë llojet më të mira. Përzierja e mjaltit dhe ginseng në sasi dhe raporte të studiuara shkencërisht për të arritur qëllimin e përdorimit të tij dhe për të arritur përfitimin maksimal të mundshëm nga përfitimet dhe karakteristikat e tij të ndryshme dhe të integruara.

Mjalti i ginseng rrit pjellorinë dhe forcën e spermës

Përfitimet

  • Rritja e fertilitetit dhe numrit dhe fuqisë së spermatozoideve
  • I jep trupit energji dhe vitalitet.
  • Forcon muskujt e zemrës – përmirëson kujtesën.
  • Bima e ginseng nxit sistemin riprodhues si për meshkujt ashtu edhe për femrat.
  • Bima e ginseng ndihmon në rregullimin dhe rritjen e sekretimit të hormonit jetik, testosteronit.
  • Përmirëson disponimin, gjë që rrit efikasitetin dhe vitalitetin e aktivitetit seksual.
  • Redukton problemet e prostatës, veçanërisht për të moshuarit. Afrodiziak.
  • E dobishme për diabetikët, dhe ata që vuajnë nga infertiliteti dhe mungesa e energjisë.

Kategoritë

Mjaltë me Xhensen për meshkuj

Mjaltë me ginseng për meshkuj

CHF59.90