Mjaltë me Xhensen për meshkuj

CHF59.90

S’ka stok

Mjalti xhensen është në krye të llojeve më të rëndësishme të mjaltit, sepse përmban shumë përbërës, secili prej të cilëve përfaqëson një vlerë të madhe ushqyese dhe shëndetësore, përveç përvojës së gjatë të karakterizuar nga mrekullia e shërimit në lidhje me saktësinë e formulimit të tyre. përzierje efektive që kombinojnë mjaltin e malit Sidr dhe xhensen me përbërës të tjerë që i sjellin kompanisë llojet më të mira. Përzierja e mjaltit dhe xhensenit në sasi dhe raporte të studiuara shkencërisht për të arritur qëllimin e përdorimit të tij dhe për të arritur përfitimin maksimal të mundshëm nga përfitimet dhe karakteristikat e tij të ndryshme dhe të integruara.

Categories: , Tags: ,

Çfarë është mjalti xhensen?

Mjalti xhensen është në krye të llojeve më të rëndësishme të mjaltit, sepse përmban shumë përbërës, secili prej të cilëve përfaqëson një vlerë të madhe ushqyese dhe shëndetësore, përveç përvojës së gjatë të karakterizuar nga mrekullia e shërimit në lidhje me saktësinë e formulimit të tyre. përzierje efektive që kombinojnë mjaltin e malit Sidr dhe xhensen me përbërës të tjerë që i sjellin kompanisë llojet më të mira. Përzierja e mjaltit dhe xhensenit në sasi dhe raporte të studiuara shkencërisht për të arritur qëllimin e përdorimit të tij dhe për të arritur përfitimin maksimal të mundshëm nga përfitimet dhe karakteristikat e tij të ndryshme dhe të integruara.

Mjalti i xhensenit rrit pjellorinë dhe forcën e spermës

Përfitimet

  • Rritja e fertilitetit dhe numrit dhe fuqisë së spermatozoideve
  • I jep trupit energji dhe vitalitet.
  • Forcon muskujt e zemrës – përmirëson kujtesën.
  • Bima e xhensenit nxit sistemin riprodhues si për meshkujt ashtu edhe për femrat.
  • Bima e xhensenit ndihmon në rregullimin dhe rritjen e sekretimit të hormonit jetik, testosteronit.
  • Përmirëson disponimin, gjë që rrit efikasitetin dhe vitalitetin e aktivitetit seksual.
  • Redukton problemet e prostatës, veçanërisht për të moshuarit. Afrodiziak.
  • E dobishme për diabetikët, dhe ata që vuajnë nga infertiliteti dhe mungesa e energjisë.

Kategoritë

Mjaltë me Xhensen për meshkuj

Mjaltë me Xhensen për meshkuj

CHF59.90