POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Mjaltë për duhanpirësit Honey Smokers D+

CHF19.90

S’ka stok

Mjaltë SMOKERS D+ tani vjen me këto veti me një efekt shumë të madh në stabilizimin e gjendjes së nikotinës që ka shkaktuar pirja e duhanit në organizmin tuaj.

Categories: ,

Mjaltë SMOKERS D+ tani vjen me këto veti me një efekt shumë të madh në stabilizimin e gjendjes së nikotinës që ka shkaktuar pirja e duhanit në organizmin tuaj.

Dobitë

  • Liron kanalin e frymarrjes
  • Ndihmon në problemet e mushkërive
  • Ndihmon sistemin imunitar
  • Pastron gëlbazën
  • Pastron nikotinen duke e zavëncuar me vitamina ushqimore
  • Ndihmon në lënjen e Duhanit, Alkoolit dhe Drogës.
  • Mpreh shikimin
  • Rrit aftësin e të menduarit përkatësisht memorjes.

Përdorimi
Një lug çaji mëngjes esëll dhe në mbrëmje një orë para gjumi.
Nuk ka indikacione apo varshmëri.
Të ruhet në temperaturë 0.

Kategoritë

Mjaltë për duhanpirësit Honey Smokers D+

CHF19.90