Mjaltë për shtim peshe – POWER D+

CHF39.00

S’ka stok

Kjo Mjaltë është e dizajnuar speciale për personat që vuajnë nga anemia, nënpesha, lodhja, humbja e apetit dhe dobësive të tjera shëndetësore.
Përbërësit e Mjaltit për shtimin e peshës janë të gjërë dhe kanë veti efektive në fuqizimin e vitaminave për forcimin e shëndetit tuaj në arritjen e peshës ideale.
Mjalti për shtimin e peshës ka veti të cilat i përshtaten çdo organizimi.

Kaloritë janë të rëndësishme por gjithashtu edhe lëndët ushqyese që ne zgjedhim për të ushqyer në shëndetin tonë.

Për të shtuar në peshë na duhet të ushqehemi me 500-1000 minimalisht kalori në ditë më shumë se normalisht.

Mjalti për shtimin në peshë është mjalta ideale për të arritur 1500 kalori në ditë.
Kjo Mjaltë është e dizajnuar speciale për personat që vuajnë nga anemia, nënpesha, lodhja, humbja e apetit dhe dobësive të tjera shëndetësore.
Përbërësit e Mjaltit për shtimin e peshës janë të gjërë dhe kanë veti efektive në fuqizimin e vitaminave për forcimin e shëndetit tuaj në arritjen e peshës ideale.
Mjalti për shtimin e peshës ka veti të cilat i përshtaten çdo organizimi.

Dobitë:

Rrit apetin për të ngrën ushqim,
Shton yndyrat që mungojnë
Qetësonë sistemin nervorë
Largonë lodhjen
Forcon gjakun
Forcon eshtrat
Forcon Imunitetin
Forcon shikimin
Jep energji 24orë
Ndihmon në tretjen
Plotëson të gjitha vitaminat që i mungojnë organizimit.
Mjalti për shtimin në peshë mund të përdoret edhe për personat që ushtrojnë fitnes vend të proteinave në mas, kjo arrin efekt edhe 50% më shumë se ato.

Përdorimi:

Dy lugë të mesme mjaltë me një gotë qumësht me yndyrë të plotë + 1/2 banane, të përzihen mirë dhe konsumohet.
Kjo mënyrë të përdoret tre herë në ditë pas buke deri në arritjen e peshës ideale.

Kategoritë

Mjaltë për shtim peshe - POWER D+

CHF39.00