Mjaltë për trajtimin e Anemise ANEMI D+

CHF39.00

S’ka stok

Faktorët e rrezikut për anemi janë të prirë njerëzit me sëmundje kronike, femrat pas cikleve të rënda menstruale mund të bëhen anemike, edhe shtatzënia mund të shkaktojë ndryshime në gjak, të cilat rezultojnë me anemi.

Faktorët e rrezikut për anemi janë të prirë njerëzit me sëmundje kronike, femrat pas cikleve të rënda menstruale mund të bëhen anemike, edhe shtatzënia mund të shkaktojë ndryshime në gjak, të cilat rezultojnë me anemi.

Ushqimi i pasur me hekur është ndihma e parë për të sëmurët nga anemia, ndërsa zgjidhja më e shëndetshme është përdorimi i Mjaltit për Anemi pasi që këto dy produkte njihet botërisht edhe nga shkenca dhe mjeksësia se përmbajnë hekur dhe se hekuri në organizëm absorbohet më lehtë me ndihmën e vitaminës C.

Dobitë: Jep Hekur në trup, Forcon gjakun, kundër hemoragjive të brendshme, kundër rrufës alergjike, shton hekurin, për të përfituar minerale në organizëm.

PËRDORIMI:

Mëngjes dhe mbrëmje, një lugë gjelle ujë apo qumësht (mesatarisht të ngrohtë) dhe një lugë e mesme nga Mjalti, vendosen në një filgjan, përzihen mirë dhe konsumohet. Sasia: 1 Kg.

Kategoritë

Mjaltë për trajtimin e Anemise ANEMI D+

CHF39.00