Mjaltë për trajtimin e fertilitetit STERILITETI D+

CHF70.00

S’ka stok

Produkt sumplementarë special me kualitet shumë të lartë për forcimin e spermatozoidëve dhe vezoreve te dy gjinit. Është ushqim natyrale dhe pa asnjë efekt anësorë…

Produkt sumplementarë special me kualitet shumë të lartë për forcimin e spermatozoidëve dhe vezoreve te dy gjinit. Është ushqim natyrale dhe pa asnjë efekt anësorë…

Dobitë:

Ndihmon fekondimin natyral, Përmirëson cilësinë e farave të meshkujt, Shumon dhe forcon farat e mashkullit (spermatozoidët) , Shton qelizat vezë te femrat, Relakson vezët tek femrat dhe bënë të gatshme për majmëri (shtatzani), Forcon muskujt e zemrës, Rritë dëshirën për mardhënje që shpie drejt frytit, Forcon dhe i jep energji trupit femërorë, Relakson dhe qetëson sistemin nervor
Fuqizon organizmin në largimin e toksinave, Mbështetë imunitetin në luftimin e infeksioneve.

TE MESHKUJT DY EFEKTET BAZË

Nëse janë spermatozoidët e dobët, i forcon
Nëse janë spermatozoidët e pakët, i shumon

TE FEMRAT TRE EFEKTRT BAZË

Nëse janë vezoret e ftohura, i ngroh ato
Nëse janë vezoret e pakta i shumon ato
Nëse ka munges vezoreve, i shton ato

Plotësishtë natyral, I Thjeshtë dhe efikas, Pa efekte anësore

Vitaminat:

Vitamin C, B, B1, D, Kalcium, Omega 3, e pasuruar edhe me antioksidantë.

”STERILITETI D+©”,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) një herë në ditë pra në mëngjes 1 lugë të mesme (lugë kafeje).
-Duhet të përdoret 3 Muaj rradhazi.

Përdoret nga të dy bashkëshortët njëkohësisht. Praktikishtë ka treguar sukses deri në 90% të rasteve.

Kategoritë

Mjaltë për trajtimin e fertilitetit STERILITETI D+

CHF70.00