Mjaltë për trajtimin e hemoride Hemorax D+

CHF39.00

S’ka stok

Hemorax eliminom kapsllëkun, pasi që është e pasurar me fibra të cilat i ndihmojnë zorrës së trashë të pastrohet më shpesh e më lehtë. U ndihmon femrave që ndihen keq gjatë ciklit menstrual.

Hemorax eliminom kapsllëkun, pasi që është e pasurar me fibra të cilat i ndihmojnë zorrës së trashë të pastrohet më shpesh e më lehtë. U ndihmon femrave që ndihen keq gjatë ciklit menstrual.

Vlera ushqyese të Mjaltë Hemorax D+ përmban:

54 për qind yndyrë,
19 për qind proteina dhe 20 për qind karbohidrate.

Mjaltë Hemorax D+ ka këto minerale dhe vitamina:

140 për qind të sasisë ditore të manganit,
75 për qind magnez,
60 për qind bakër,
50 për qind fosfor,
130 për qind vitamina E,
51 për qind vitamina B2.

Dobitë:

– Nxit largimin e toksinave në zorren e trash
– Nxit shërimin e zorres së trash
– Përmirëson qarkullimin e gjakut
– Forcon zemën, pasi rrit HDL-në
– Rregullon shtypjen e gjakut
– Rrit rezistencën të lëkurës
– Lufton ulcerën e stomakut
– Pastronë traktin e tretjes
– Parandalon kancerin e zorrës së trashë dhe kapsllëkun
– Ju ndihmon të humbeni pesh
– Ushqen trurin
– Rritë fuqinë dhe qëndrueshmërinë
– Sasia 1kg

PËRDORIMI:

Mëngjes dhe mbrëmje , merret një lugë gjelle ujë apo qumshtë (mesatarisht të ngroht) dhe një lugë e mesme nga Mjalti dhe vendosen në një filgjan kafe, përzihen mirë dhe konsumohet.

Produktet e ©️HONEY D+ janë:

-Të aprovuara nga organet përgjegjëse për ushqim AUV, të kontrolluara nga laboratorë të specializuar,
-Të prodhuara sipas standardit për cilësi ISO 9001,
-Të mbrojtura ligjërisht kundër falsifikimit dhe imitimit me nr kontrollit RKS-004. -Çdo dyshim për falsifikim apo imitim të ®️HONEY D+, lajmrohet te organet përgjegjëse dhe merren masat e duhura ligjore.

Çfarë e bën unike brendin ©️Honey D+ • Dizajn unik në botë

Paketim unik në botë
Mbrojtëje unike nga rrezet e dritës
Emërtimet unike në botë
Unike sepse është e vetëm Shqiptare.
HONEY D+ Cilësia që flet vetë.

Kategoritë

Mjaltë për trajtimin e hemoride Hemorax D+

CHF39.00