Mjaltë Sidri Al Manseb

CHF49.90

12 stok

Shishja e mjaltit Manseb Sidër është një mjaltë natyral 100% i pastër që prodhohet nga bletët që ushqehen vetëm me nektarin e pemëve Sider. Mjalti Sidr konsiderohet si një nga mjaltët më të mirë dhe është përdorur për të promovuar shëndetin dhe shërimin.

Produkti: Al Manseb Sidri Honey
Prodhuesi: Al Manseb

Shishja e mjaltit Manseb Sidër është një mjaltë natyral 100% i pastër që prodhohet nga bletët që ushqehen vetëm me nektarin e pemëve Sider. Mjalti Sidr konsiderohet si një nga mjaltët më të mirë dhe është përdorur për të promovuar shëndetin dhe shërimin. Frutat e pemëve Sidër u zbuluan se kishin një vlerë shumë të lartë energjetike. Mjalti Sidër karakterizohet nga një ngjyrë e çelur e artë, errësohet dhe ka tendencë të skuqet me kalimin e kohës.

1. Prodhohet nga bletët që ushqehen vetëm me nektarin e pemëve Sidër

2. Mjaltë natyral 100% e pastër

3. Promovon shëndetin dhe shërimin

4. Vlera shumë e lartë e energjisë

5. Karakterizohet nga një ngjyrë e lehtë e artë, ajo errësohet dhe ka tendencë të skuqet me kalimin e kohës

Pesha: 500 g.

Kategoritë

Mjaltë Sidri Al Manseb