Mjaltë Sidër malor me qumsht blete – Mountain SIDR (Jujube) Honey With Royal Jelly

CHF49.00

S’ka stok

Mjalti luksoz natyral i nxjerrë nga bletët nga nektari i drurit xinxife (lat. Ziziphus spina-Christi) rrjedh nga nënfamilj akantoide që rritet në malet e thata në ishullin Arabik dhe zonat përreth. Ky mjaltë është i njohur për karakteristikat e tij të larta ushqyese dhe është kërkuar nga qytetarët e këtyre rajoneve për shkak të veçorive të saj të shumta, dhe është përdorur në kohët e lashta si dhuratë për mbretërit dhe udhëheqësit si një shenjë e dashurisë dhe respektit.

Mjalti luksoz natyral i nxjerrë nga bletët nga nektari i drurit xinxife (lat. Ziziphus spina-Christi) rrjedh nga nënfamilj akantoide që rritet në malet e thata në ishullin Arabik dhe zonat përreth. Ky mjaltë është i njohur për karakteristikat e tij të larta ushqyese dhe është kërkuar nga qytetarët e këtyre rajoneve për shkak të veçorive të saj të shumta, dhe është përdorur në kohët e lashta si dhuratë për mbretërit dhe udhëheqësit si një shenjë e dashurisë dhe respektit.

Përfitimet: Forcon sistemin nervor, rrit aktivitetin fizik dhe mendor, lufton lodhjen.I përsosur si lëndë ushqyese gjatë rikuperimeve shëndetësore dhe si stimulues për potencë. Forcon sistemin imunitar, vepron si stimulues i gjëndrave , parandalon sëmundjet moderne të sotmes, sidomos tek diabetikët dhe redukton kollitjen. I dobishëm tek rastet sterilitetit(papjellorise) sepse bën rritjen e fertilitetit (pjellorisë) tek të dyja gjinitë burrat dhe gratë, shumë i dobishëm tek sëmundjet e mëlçisë dhe prostatës .

Karakteristikat e mjaltit Sidër: Mjalti Sidër është prodhuar nga bletët që ushqehen vetëm me nektarin e pemëve Sidër, një nga pemët më të vjetra që është përmendur në Kur’an. Mjalti Sidër është konsideruar si një prej mjaltëve më të mirë dhe është i njohur për shërim dhe përfitimet e tij që nga kohët e lashta. Herbalistët e preferojnë atë për shërimin e sëmundjeve dhe promovimin e shëndetit për shkak se ajo jep rezultate më të mira në krahasim me llojet e tjera të mjaltit.

Pesha: 500 gr.

Kategoritë

Mjaltë Sidër malor me qumsht blete – Mountain SIDR (Jujube) Honey With Royal Jelly

CHF49.00