Mjaltë Sidri Kashmiri, 1 Kg.

CHF89.90

3 stok

Mjaltë Sidri Kashmiri është një nga mjaltët më të veçantë në botë që merret nga pemët Sidër në luginën e Kashmirit. Reflektohet të jetë forma më luksoze, e shtrenjtë dhe më e çuditshme e mjaltit në përgjithësi, për shkak të mirëqenies së lidhur me shëndetin dhe aromës së shkëlqyer. Është mjaltë 100% i pastër, organik në formë të papërpunuar.

Produkti: Kashmiri sidr honey

Mjaltë Sidri Kashmiri është një nga mjaltët më të veçantë në botë që merret nga pemët Sidër në luginën e Kashmirit. Reflektohet të jetë forma më luksoze, e shtrenjtë dhe më e çuditshme e mjaltit në përgjithësi, për shkak të mirëqenies së lidhur me shëndetin dhe aromës së shkëlqyer. Është mjaltë 100% i pastër, organik në formë të papërpunuar. Mjalti Sidër rrjedh nga nektari i Pemës Ziziphus ose Lote (Pemët Sidër). Mjalti Sidri është hulumtuar se përmban një numër më të madh të vetive antioksiduese dhe anti-inflamatore në krahasim me çdo lloj tjetër mjalti. Mjalti Sidër ndihmon në luftimin e infeksionit të frymëmarrjes. Gjithashtu ndihmon për të hequr qafe shumë baktere rezistente ndaj antibiotikëve.

Përfitimet
1. Ulçera dhe ndihma për tretjen
2. Mjalti Sidr ul nivelet e kolesterolit të keq LDL në gjak
3. Afrodiziak
4. Vetitë kundër plakjes
5. Pre-biotike
6. Humbje peshe
7. Problemet e lëkurës

Kategoritë

Mjaltë Sidri Kashmiri, 1 Kg.