Mjaltë Stomax D+ për trajtimin e stomakut

CHF39.00

S’ka stok

Mjalti Stomax D+ është një burim shumë i pasur me fibra dhe plot me vitamina e minerale. Vlerat ushqyese të Mjaltit Stomax D+ janë të pasura me minerale natyrale dhe fibra të tretshme. Mjalti Stomax D+ është i pasur me potasium kalcium, magnesium, hekur si dhe janë një burim i mirë me antioksidantë, me vitamin A, E dhe K që kontribojnë në shëndet dhe mirëqenie.

Mjalti Stomax D+ është një burim shumë i pasur me fibra dhe plot me vitamina e minerale. Vlerat ushqyese të Mjaltit Stomax D+ janë të pasura me minerale natyrale dhe fibra të tretshme. Mjalti Stomax D+ është i pasur me potasium kalcium, magnesium, hekur si dhe janë një burim i mirë me antioksidantë, me vitamin A, E dhe K që kontribojnë në shëndet dhe mirëqenie.

VLERAT e Honey Stomax D+ 100 – 150GR

Kalori: 80.9. 120.07%
Proteina: 1.3. 1.9 %
Yndyrna: 0.1 – 3.2 %
Karbohidrate: 20.3 – 32.1 %
Lagështia 19.6 – 29.9 %
Fibra: 2.2 – 3.7 %
Vitaminat: A.E.K.C

Sasia 1 kg.

Honey Stomax D+ është produkte sumlpementar për të ushqyer dhe tonifikuar stomakun, pasi vepron si një laksativ natyral për shkak të nivelit të lartë të fibrave që përmban.

EFEKTET:

– Kuron dhimbjet e stomakut
– Parandalon ithatin në lukth,
– Largon thartinen në lukth
– Ndalon Gazrat në lukth dhe zorrë,
– Largon ajrin dhe fryrjen e lukthit,
– Largon mundimet në lukthit,
– Ndihmon për Helicobacter pylori
– Ulqerë e stomakut
– Rregullon tretjen

PËRDORIMI:

Mëngjes dhe Darkë nga 1 lugë të mesme Mjaltë Stomax D+ dhe më pas pihet një gotë ujë. Ky llojë i përdorimit të vazhdoj 2 muaj rresht. Nuk ka indikacione për efekte anësore apo varshmëri. Të ruhet në temperatur 0.

-Produktet e ©️HONEY D+ janë:

-Të aprovuara nga organet përgjegjëse për ushqim AUV, të kontrolluara nga laboratorë të specializuar, -Të prodhuara sipas standardit për cilësi ISO 9001,
-Të mbrojtura ligjërisht kundër falsifikimit dhe imitimit me nr kontrollit RKS-004. -Çdo dyshim për falsifikim apo imitim të ®️HONEY D+, lajmrohet te organet përgjegjëse dhe merren masat e duhura ligjore.

Çfarë e bën unike brendin ©️Honey D+ • Dizajn unik në botë

Paketim unik në botë
Mbrojtëje unike nga rrezet e dritës
Emërtimet unike në botë
Unike sepse është e vetëm Shqiptare
HONEY D+ Cilësia që flet vetë.

Kategoritë

Mjaltë Stomax D+ për trajtimin e stomakut

CHF39.00