Mjalti për shërimin e Bronhitisit – Honey Bronhits D+

CHF39.00

S’ka stok

Bronhitisi konsiderohet sëmundje inflamatore e rrugëve të frymëmarrjes të cilat njihen me emërtimin bronke. Shkaktarët më të shpeshtë konsiderohet se janë virusët ponë një masë minimale edhe bakteriet por edhe faktorë të tjerë si alergjia, ftohjet e zakonshme, faktorët e ndryshëm si pluhuri.

Sasia:1kg

Bronhitisi konsiderohet sëmundje inflamatore e rrugëve të frymëmarrjes të cilat njihen me emërtimin bronke. Shkaktarët më të shpeshtë konsiderohet se janë virusët ponë një masë minimale edhe bakteriet por edhe faktorë të tjerë si alergjia, ftohjet e zakonshme, faktorët e ndryshëm si pluhuri. Këta faktorë duke u futur dhe sulmuar mukozën e bëjnë atë të ketë ajtje, shtrëngim dhe kështu ngushtim duke dhënë si pasoj shenja dhe simptome si: kollitje, gëlbazë, tharje fyti, lodhje, rrjedhje të hundës, temperaturë, dobësi trupore, djersitje etj.
Receta jonë është një përzierje mjalti me përbërës bimorë të ndryshëm të cilët janë të dozuar me shumë kujdes dhe me matje të përcaktuara saktë. Receta e këtij produkti është e vërtetuar praktikisht sa i përket efikasitetit, ndikimit të shpejtë dhe mungesës së efekteve anësore nëse përdoret sipas udhëzimit përkatës.

Simptomat tipike me të cilat shfaqet bronhiti kronik:

Kollë e vazhdueshme, sekrecione të fytit ( gëlbazë), vështirësi të frymëmarrjes dhe shenja të tjera në varësi të komplikacionit të sëmundjes.

Efekti shërues që ka Mjalti Bronhitis?

1. Nxit rritjen e qelizave të reja.
2. Nxit shërimin e indeve.
3. Përmirëson sekretimin e helmeve.
4. Rregullon temperaturën e trupit.
5. Rregullon shtypjen e gjakut.
6. Rrit rezistencën ndaj infeksioneve.
7. Stabilizon sistemin nervor.
8. Ngadalëson rritjen e tumorit.
9. Eliminon sasitë e tepërta të Kalciumit.
10. Nxit rritjen e indit të lëkurës dhe parandalon rrudhat.
11. Kuron kollen e thatë.
12. Ndalon Sekrecionet nga hunda.
13. Rrit fuqinë dhe qëndrueshmërinë.
14. Lufton kundër kancerit, kolesterolit, artritit dhe depresionit.
15. Ndihmon të sëmurët me bronkit duke u hapur kanalet e frymarrjes dhe ndalon infeksionet dhe sëmundjet tjera.

Përdorimi:

Në mëngjes dhe në mbrëmje merret një lugë gjelle ujë apo qumësht (mesatarisht e ngrohtë) dhe një lugë e mesme nga Mjalti përzihen në një filxhan kafeje dhe konsumohet.

Kategoritë

Mjalti për shërimin e Bronhitisit – Honey Bronhits D+

CHF39.00