POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Mjekimi me Hixhame

CHF23.90

2 stok

Pejgamberi i Allahut,a.s.,ka thënë:”Kush bën hixhamën nga ajo do të ketë bereqet ngaAllahu.”

“Sa ilaç i mrekullueshëm është hixhama,largon kokëdhembjen,lehtëson kurrizin dhe përmirëson shikimin.”

Botuese:ZekirjaAbdullahu

Shtëpia botuese:Drita e jetës

Redaktor:Besnik Abdullahu

Redaktor gjuhësor:Sadullah Ramizi

Pejgamberi i Allahut,a.s.,ka thënë:”Kush bën hixhamën nga ajo do të ketë bereqet ngaAllahu.”

“Sa ilaç i mrekullueshëm është hixhama,largon kokëdhembjen,lehtëson kurrizin dhe përmirëson shikimin.”

Kategoritë

Mjekimi me Hixhame

CHF23.90

Add to Cart