Mjekohuni o robër të Allahut…

CHF8.00

S’ka stok

Kushtuar atyre që përjetojnë sëmundje të ndryshme dhe nuk gjejnë ilaç, atyre që kërkojnë mbrojtje dhe duan shërim. Atyre që kërkojnë një thikë të mprehtë, për ti prerë sprovat dhe fatkeqësit të cilat janë të lidhura ngushtë me jetën e tyre…

Category:

Titulli: Mjekohuni o robër të Allahut…
Përgaditi: Agron Ismaili
Redaktura fetare: Omer Bajrami
Lektor: Elez Ismaili
Për botuesin: Jasir Asllani
Ballina: Fitim Ahmeti
Boton: Lebejke

Kushtuar atyre që përjetojnë sëmundje të ndryshme dhe nuk gjejnë ilaç, atyre që kërkojnë mbrojtje dhe duan shërim. Atyre që kërkojnë një thikë të mprehtë, për ti prerë sprovat dhe fatkeqësit të cilat janë të lidhura ngushtë me jetën e tyre…

Ua përkujtoj Atë që ata e posedojnë, që ua plotëson shpresat dhe dëshirat: Kurani librin e zbritur nga qielli ashtu siç thotë vetë All-llahu në Kuranin Famelartë: “shërim dhe mëshirë për besimtarët“. Përse plagët e këtij umeti çdo ditë e më tepër po zgjerohen dhe fare nuk po shërohen.

Përse jemi të burgosur kur me vete e kemi çelsin?

Për të gjitha këto pyetje dhe për shum pyetje të tjera do ta gjesh përgjigjen tek ky libër.

Kategoritë

Mjekohuni o robër të Allahut...

CHF8.00