Mos u trishto

CHF24.90

92 stok

Një studim i thellë, i rrallë dhe me plot përgjegjësi synon shërimin e anës më të rëndë në jetën njerëzore, atë të shqetësimit dhe depresionit, humbjes së besimit dhe shpresës, rënies shpirtërore, pesimizmit, brengosjes, vuajtjeve dhe pikëllimit.

Category:

Një studim i thellë, i rrallë dhe me plot përgjegjësi synon shërimin e anës më të rëndë në jetën njerëzore, atë të shqetësimit dhe depresionit, humbjes së besimit dhe shpresës, rënies shpirtërore, pesimizmit, brengosjes, vuajtjeve dhe pikëllimit.

Ky libër është një organizim mendimesh të pjekura e të ndritshme të cilat në mënyrë të shkurtër thonë: “Jeto i lumtur, në paqe, i qetë, shpreso dhe mos u trishto”. Në këtë vepër bëhet fjalë për atë që jeton nën fatkeqësira dhe që e prekën vështërsitë e brengat e kësaj jete, atë që iu grumbulluan shqetësimet e demoralizimet si një grup ushtarësh palë-palë, dhe atë që ngushtësia shpirtërore se le të qetë, por ia prish qetsin shpirtrore.

Një ndër librat më të shitura në botën Arabe.

Autor: Aid el Karni

Kategoritë

Mos u trishto