Mrekulli Vaj për flokë – Wunder Haaröl

CHF12.90

S’ka stok

Formula unike siguron depërtimin e thellë në flokë dhe skalp për flokë pa zbokth, të shëndetshëm, të fortë, të gjatë dhe me shkëlqim. Bërë nga përbërës natyralë argonit, bajames, pluhurit, kokosit dhe qimnonit të zi të cilat njihen për përfitime të mrekullueshme.

Formula unike siguron depërtimin e thellë në flokë dhe skalp për flokë pa zbokth, të shëndetshëm, të fortë, të gjatë dhe me shkëlqim. Bërë nga përbërës natyralë argonit, bajames, pluhurit, kokosit dhe qimnonit të zi të cilat njihen për përfitime të mrekullueshme.

Formula unike siguron depërtimin e thellë në flokë dhe skalp për flokë pa zbokth, të shëndetshëm, të fortë, të gjatë dhe me shkëlqim.

Përbërësit: Vaj argoni, bajame, kokosi, pluhur dhe fara të zeza.

Sasia: 100ml
Marka: Hemani

Kategoritë

Mrekulli Vaj për flokë - Wunder Haaröl

CHF12.90