Mrekullia Dhëmbët Whitener

CHF8.90

S’ka stok

Mrekulli Dhëmbët Whitener është mënyra e natyrshme për zbardhjen e dhëmbëve. Ajo zbardh pa zbardhues ose zbardhjen e peroksideve. Është e lehtë për t’u përdorur. Thjesht fshij ashtu si pasta e dhëmbëve. Është e butë në mishrat dhe dhëmbët e ndjeshëm. Sekreti i mrekullisë së dhëmbëve Whitener është pluhur aktiv i kokosit me qymyr. Prodhuar në SHBA.

Category: Tags: , ,

Mrekulli Dhëmbët Whitener është mënyra e natyrshme për zbardhjen e dhëmbëve. Ajo zbardh pa zbardhues ose zbardhjen e peroksideve. Është e lehtë për t’u përdorur. Thjesht fshij ashtu si pasta e dhëmbëve. Është e butë në mishrat dhe dhëmbët e ndjeshëm. Sekreti i mrekullisë së dhëmbëve Whitener është pluhur aktiv i kokosit me qymyr. Prodhuar në SHBA.

Është i shkëlqyeshëm për heqjen e njollave të shkaktuara nga: Pirja e duhanit, kafe, sodë, verë e kuqe, çaj dhe më shumë.

Përbërësit janë: 65% karbon shell kokosit, 27% bikarbonat natriumi, 2% argjila bentonite, 2% vaj karamele, 2% vaj portokalli.

Kategoritë

Mrekullia Dhëmbët Whitener

CHF8.90