Mrekullia e krijimit, Zanafilla e krijimit të universit

CHF16.00

9 stok

A dëshironi të dini se çfar Allahu xh.xh. na ka treguar në kuranë rreth krijimit të universit dhe të çdo gjëje tjetër. Përgjigjet e pyetjeve të tilla i keni në këtë libër.

Titulli: Mrekullia e krijimit, Zanafilla e krijimit të universit
Autori: Hafidh Ibën Kethir
Përktheu: Agim Avdiu
Recenzent: Eroll Nesimi
Përgaditja kompjuterike: Besnik Hamiti
Botoi: Shoqata Islame Drita

A dëshironi të dini se çfar Allahu xh.xh. na ka treguar në kuranë rreth krijimit të universit dhe të çdo gjëje tjetër. Përgjigjet e pyetjeve të tilla i keni në këtë libër.

Sot në ditët tona ku njerëzit pretendojnë se kanë arritur shumë dhe në të vërtetë e gjithë ajo që kanë arritur është vetëm ajo që Allahu ua ka mundësuar të njohin dhe të dinë dhe ku të gjithë teoritë e tyre ose rrëzohen përballë asaj që Allahu na ka mësuar dhe treguar ose e vërtetojnë atë që Allahu na ka treguar në Kuran. Të gjithë jemi kureshtarë të dimë se si filloi krijimi dhe si u formësua cdo gjë, ky libër është përgjigja dhe spjegimi i qartë i të gjitha pyetjeve dhe paqartësive. Në të do të mësoni krijimin e Arshit, Universit, Galaktikave dhe yjësive. Në të do të mësoni rreth xhinve dhe shejtanit të mallkuar.
Ky ësthë një libër që nuk duhet të ju mungojë.

Kategoritë

Mrekullia e krijimit, Zanafilla e krijimit të universit