Mrekullia mjekësore e abdestit, mrekullitë në krijimin e njeriut dhe mjekësia alternative

CHF6.80

3 stok

Abdesi është çelësi i Xhennetit, sipas asaj që ka thënë i Dërguari i Allahut (sal-lallahu alejhi ue sel-lem):

Titulli: Mrekullia mjekësore e abdestit, mrekullitë në krijimin e njeriut dhe mjekësia alternative
Autor: Dr. Maxhida Amir
Botues: Sh. B. Nun
Për botuesin: Bekir Halimi
Kryeredaktor: Rafet Zaimi
Përktheu: Agim Avdiu
Redaktor fetar: Jusuf Hajrullahu
Redaktor gjuhësor: Ermal Bega

Abdesi është çelësi i Xhennetit, sipas asaj që ka thënë i Dërguari i Allahut (sal-lallahu alejhi ue sel-lem):

“Ai prej jush i cili e plotëson abdesin dhe pas kryerjes së abdesit thotë: ‘Dëshmoj se nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe se Muhamedi është rob dhe i dërguar i Zotit’, atij do t’i hapen tetë dyert e Xhennetit për të hyrë në cilëndo prej tyre.”

Kategoritë

Mrekullia mjekësore e abdestit, mrekullitë në krijimin e njeriut dhe mjekësia alternative