POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Muslimanët, krishterët dhe hebrenjët sot – fqinjësia në epokën e globalizmit

CHF6.90

5 stok

Në këtë libër shtjellohet një temë shumë aktuale në ditët e sotme. Autori në përpkjet e tij shtron mendimet, të argumentuara edhe me prova tradicionale dhe moderne, kurse dallimet në fe, besim, gjuhë, etni, i percepton si pasuri dhe mundësi bashkëpunimi dhe jo si mollë sherri për bashkëjetesë. Ai porosit: ‘’Duhet të mësohemi që të shohim më shumë përendim dhe më shumë lindje njëkohësisht në të gjitha anët e botës. Duhet të promovojmë këtë vetëdije dialoguese për shkak të kohëve më të mira në të ardhshme.’’

Titulli: Muslimanët, krishterët dhe hebrenjët sot – fqinjësia në epokën e globalizmit
Titulli i origjinalit: Muslimani, kriščani i jevreji danas – susjedstvo u doba globalizacije
Autorë: Enes Kariq
Përktheu dhe përshtati: Nexhat Ibrahimi
Redaktor gjuhësor: Immer Topanica
Kopertina: Avni Gashi
Faqosja: Emir Hukallo
Botues: Fleta

Në këtë libër shtjellohet një temë shumë aktuale në ditët e sotme. Autori në përpkjet e tij shtron mendimet, të argumentuara edhe me prova tradicionale dhe moderne, kurse dallimet në fe, besim, gjuhë, etni, i percepton si pasuri dhe mundësi bashkëpunimi dhe jo si mollë sherri për bashkëjetesë. Ai porosit: ‘’Duhet të mësohemi që të shohim më shumë përendim dhe më shumë lindje njëkohësisht në të gjitha anët e botës. Duhet të promovojmë këtë vetëdije dialoguese për shkak të kohëve më të mira në të ardhshme.’’

Kategoritë

Muslimanët, krishterët dhe hebrenjët sot - fqinjësia në epokën e globalizmit