POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Muslimani produktiv, kur besimi sjell produktivitet

CHF12.90

S’ka stok

Ky libër shpjegon në mënyrë të mrekullueshme hapat të cilat çojnë drejt një jete produktive, duke filluar që nga aplikimi i vlerave shpirtërore në jetën tonë. Së pari duke e qartësuar qëllimin e jetës në këtë botë e deri te mënyrat si ta formsojmë një shoqëri produktive, në të cilën çdonjëri kontrbuon me atë që zotëron.

Titulli: Muslimani produktiv, kur besimi sjell produktivitet
Autor: Muhamed Faris
Përktheu: Dr. Driton Maxhuni
Redaktor gjuhësor: Dr. Abdurrahman Maxhuni
Redaktor fetar: Valbone Bytyqi
Ballina: Fatlum Zeka
Botues: Sh. B. Fjala e bukur

Ky libër shpjegon në mënyrë të mrekullueshme hapat të cilat çojnë drejt një jete produktive, duke filluar që nga aplikimi i vlerave shpirtërore në jetën tonë. Së pari duke e qartësuar qëllimin e jetës në këtë botë e deri te mënyrat si ta formsojmë një shoqëri produktive, në të cilën çdonjëri kontrbuon me atë që zotëron.

A keni menduar ndonjëherë a gjendet ndonjë mënyrë praktike për të jetuar një jetë produktive në të cilën kombinohen elementet më të mira të traditës islame, psikologjisë moderne dhe shkencës?

Autori i librit ‘Muslimani Produktiv’ ofron një platformë praktike që i ndihmon muslimanët e kohës sonë të jetojnë një jetë produktive – shpirtërisht, fizikisht dhe shoqërisht.

Duke kombinuar dashurinë e tij për Islamin me teknikat moderne të produktivitetit, Muhamed Faris do t’ju mësoj:

– Si mundet spirtualiteti të mbështes produktivitetin tuaj;
– Si të menaxhoni gjumin, të ushqyerit dhe fitnesin;
– Si të jeni shoqërisht produktiv jashtë shtëpisë dhe komunitetit;
– Si të menaxhoni fokusin në këtë epokë të shpërqëndruesve;
– Si të menaxhoni kohën dhe si të investoni në botën e përtejme;
– Si të jeni produktiv gjatë Ramazanit;

Kategoritë

Muslimani produktiv, kur besimi sjell produktivitet

CHF12.90