Nastradin Hoxha – Bëmat e tij nga lindja deri në ditët tona

CHF14.90

S’ka stok

Kur po shkonte një ditë Nastradini rrugës, gomari palli. Ca nxënës duke u ndodhur atje, qeshën, zunë të tallen me gomarin e Nastradinit dhe me Nastradinin vetë, duke thënë: – Mësonjës i mirë, ka edhe nxënësin e mësuar që këndon dhe udhës duke shkuar. Nastradini përnjëherësh u përgjigjet: – Gomari im është i lumtur që ndodhet në mes tuaj, shokëve të tij.

Titulli:Nastradin Hoxha – Bëmat e tij nga lindja deri në ditët tona
Shtëpia Botuese: Argeta LMG
Botuar në: 2001
Gjuha e publikimit: Shqip
Formati: me kapak të hollë
Nr. faqe: 512
Përmasat e librit: 118 x 166 x 36 mm

Kur po shkonte një ditë Nastradini rrugës, gomari palli. Ca nxënës duke u ndodhur atje, qeshën, zunë të tallen me gomarin e Nastradinit dhe me Nastradinin vetë, duke thënë: – Mësonjës i mirë, ka edhe nxënësin e mësuar që këndon dhe udhës duke shkuar. Nastradini përnjëherësh u përgjigjet: – Gomari im është i lumtur që ndodhet në mes tuaj, shokëve të tij.

Kategoritë

Nastradin Hoxha - Bëmat e tij nga lindja deri në ditët tona

CHF14.90