Ndarësi i Xhenetit

CHF13.90

S’ka stok

Dy fuqi të rrezikshme u dhuruan kur brezi njerëzor u rrëzua: Dashuria dhe Shamanizmi … Nuk u tha që ata do të ishin vdekjeprurës nëse të dy do të mbeten të pakontrolluar.

Titulli: Ndarësi i Xhenetit
Titulli i origjinalit: Cennet Ayracı
Autori: Mehmet Mollaosmanoglu
Perkthyes:Maliq Hasa
Roman
Botues: Shtëpia Botuese Fan Noli
Faqe: 308

Dy fuqi të rrezikshme u dhuruan kur brezi njerëzor u rrëzua: Dashuria dhe Shamanizmi … Nuk u tha që ata do të ishin vdekjeprurës nëse të dy do të mbeten të pakontrolluar.

Askush nuk e dinte që katër të rinj që jetonin në një nga pllajën e Demi u vranë në një fshat të largët të quajtur Susuzkaya. Meqenëse as të vdekurit dhe as të huajt nuk u gjetën, ai u regjistrua si “i humbur”.

23 vjet më vonë, tre studentë të inxhinierisë që nuk e njihnin kurrë njëri-tjetrin erdhën në këtë rrafshnaltë për të bërë praktikë në ndërtimin e digës në rajon.

Kategoritë

Ndarësi i Xhenetit

CHF13.90