Ndërtimi i identitetit nën hijen e shpalljes

CHF7.90

4 stok

Jemi dëshmitarë të brezave që nuk kanë energji ta nxjerrin në pah identitetin islam, nuk rreken për të dhe janë humbur e gllabëruar nga vorbulla e jetës së përditshme.

TitullI: Ndërtimi i identitetit nën hijen e shpalljes
Titulli i origjinalit: Vahyin Gölgesinde Kimlik Inşasi
Autor: Ramazan Kajan
Përktheu nga turqishtja: Shpëtim Hyseni
Lektor: Namir Lapardhaja
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf Saliu
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Botues: Sh. B. Furkan ISM – Shkup

Jemi dëshmitarë të brezave që nuk kanë energji ta nxjerrin në pah identitetin islam, nuk rreken për të dhe janë humbur e gllabëruar nga vorbulla e jetës së përditshme.

Njerëzit, të dëshpruar e të gjendur nën sundimin dominues të atyre që e kanë kalbur identitetin, i kanë degjeneruar vlerat dhe e kanë intergruar botën njerëzore në system, janë në kërkim të rrugëve shpëtuese nga kjo zallahi identitare. Është e nevojshme që të jemi vigjilent dhe të vendosur ndaj atyre që duan ta shtrembërojnë, ta hijezojnë dhe ta zbrazin nga vlerat identitetin islam.

Kategoritë

Ndërtimi i identitetit nën hijen e shpalljes