Në brendësinë tënde, kërkime për njeriun – të dhëna shkencore dhe shpirtërore

CHF14.90

5 stok

Në brendësinë tënde vjen si orvatje për të ofruar ekstrakte njohurie të rrjedhshme e delikate. Ndonëse ato janë rezultat i qindra orëve lexim të hollësishëm të operacioneve kërkimore, për të sjellë harmoni mes fesë dhe jetës, ato janë po aq shkencore, psikologjike e racionale sa edhe religjioze, shpirtërore, jetësore të përbotshme, me një qasje përfshirëse të dokumentuar.

Category:

Titulli: Në brendësinë tënde, kërkime për njeriun – të dhëna shkencore dhe shpirtërore
Autor: Prof. Dr. Valid Fatih
E solli në shqip dhe e pasuroi me imazhe dhe të dhëna: Agron Islami
Lektura: Arjan Koçi, Arlon Liko
Arti grafik: Indrit Osmani
Dizajni: Rudina Çupi
Shtypi: Viprint, Mitrovicë
Botues: Shtëpia botuese Ajan

Në brendësinë tënde vjen si orvatje për të ofruar ekstrakte njohurie të rrjedhshme e delikate. Ndonëse ato janë rezultat i qindra orëve lexim të hollësishëm të operacioneve kërkimore, për të sjellë harmoni mes fesë dhe jetës, ato janë po aq shkencore, psikologjike e racionale sa edhe religjioze, shpirtërore, jetësore të përbotshme, me një qasje përfshirëse të dokumentuar.

Kategoritë

Në brendësinë tënde, kërkime për njeriun – të dhëna shkencore dhe shpirtërore