Në fermë me lopën Mumu

CHF14.90

1 stok

Një libër me prralla për fëmijët e vegjël prej 6 muajsh, këty paraqet jeta në fermë, Lopa Mumu, Dele Kaçurelja, Pula Kuqaloshe, Rika Makmak, Krriç Gomari, Kali Hihihi, Viç Laramani, Lopa Qymështore, Qen Rojtari dhe Kotelja Mjaumjau. Libri është i bërë nga plastika e trashë dhe e butë ekstra për fëmijët e vegjël që të mos lendohen por edhe të mos mund ta prishin librin.

Titulli: Në fermë me lopën Mumu
Botues: Shtëpia botuese dhe filmike Vëllëzrit Tafa
Drejtor projekti dhe shqiprues: Taulant dhe Eri Tafa

Një libër me prralla për fëmijët e vegjël prej 6 muajsh, këty paraqet jeta në fermë, Lopa Mumu, Dele Kaçurelja, Pula Kuqaloshe, Rika Makmak, Krriç Gomari, Kali Hihihi, Viç Laramani, Lopa Qymështore, Qen Rojtari dhe Kotelja Mjaumjau. Libri është i bërë nga plastika e trashë dhe e butë ekstra për fëmijët e vegjël që të mos lendohen por edhe të mos mund ta prishin librin.

Kategoritë

Në fermë me lopën Mumu