Një ditë në shoqërinë e Ibn Sinës Avicena

CHF6.90

5 stok

A ke përfytyruar që një ditë të udhëtosh nëpër kohë ? Apo të takosh përsonalitet më të rëndësishme të historisë ?

Titulli: Një ditë në shoqërinë e Ibn Sinës Avicena
Autorë: Mustafa Oraksh
Përkthyes: Agron Islami
Redaktimi gjuhësor: Roald A. Hysa
Redaktimi artistik dhe përshtatja teknike: Nagip Ismaili
Shtypi: Focus Print – Shkup
Boton: Ajan Books

A ke përfytyruar që një ditë të udhëtosh nëpër kohë ? Apo të takosh përsonalitet më të rëndësishme të historisë ?

Në këtë libër do të mësosh mjekësinë nga mjeku më i famshëm në histori – Ibn Sina. Një fëmijë hero me emrin Rehal, udhëton nëpër epoka të ndryshme, i ndihmuar nga një çelës, që ia solli një pëllumb. Tani është radha jote! Le të fillojmë aventurën! Kush e di? Mbase vjen edhe për ty një ditë dhe pëllumbi ta sjell edhe ty atë çelës!

Kategoritë

Një ditë në shoqërinë e Ibn Sinës Avicena