Njeriu që kërkon vetveten

CHF8.90

14 stok

Historia e vërtetë e një kërkimi…

Ky libër i Halit Ertugrulit theu rekordet e botimit dhe u përkthye në gjuhë të ndryshme të botës.Për ata që kërkojnë vetveten ky libër do të hapë faqe të reja në jetën tuaj.

Autori:Halit Ertugrul

Redaktor:Bujar Vërbovci

Përkthyes:Fatmir Sulaj

Shtëpia botuese:Sira

Numri i faqeve:240

Historia e vërtetë e një kërkimi…

Ky libër i Halit Ertugrulit theu rekordet e botimit dhe u përkthye në gjuhë të ndryshme të botës.Për ata që kërkojnë vetveten ky libër do të hapë faqe të reja në jetën tuaj.

Kategoritë

Njeriu që kërkon vetveten